L’ADSL i la mare que el va parir

Doncs res ! porto desdel dia 20 que hem falla el adsl de ya.com, tot va començar amb una averia de telefònica, s’han anat passant les castanyes i hem trobo que un dia va, l’andemà no…. i així anar fent. Truco a ya.com i a part de perdre el temps i els diners, i tractar-me de tonto fent proves inútils, hem diuen que tinc virus i trojans, que formategi l’ordinador i els torni a trucar !!! hehehehe seràn cab…ons !! tinc 4 ordinadors conectats, tots tenen virus ? fins i tot el que hi tinc linux ???? que per cert, no donen suport a linux !!!

Tinc l’incidència oberta des del dia 20 i encara es hora que hem truqui algún tècnic, avui he fet l’alta amb orange, suposo que serà una altre merda, però bé això es el que ens passa als consumidors, tothom ens toreja.

Sort que tinc una 3G i puc anar fent amb el portàtil….

Quant les coses funcionen, ès millor no tocar-les !!!

Salut !!!!

Els caçadors i els cartutxos

Cada cop estic més en contra dels caçadors ( i això que tinc molts amics i familiars que ho són ).

Avui en dia passejar per els camins rurals i els nostres boscos es un gran perill, més d’un cop m’han caigut perdigons al meu costat. No pots anar tranquil passejant….

Aquest matí hem sortit a passejar per Mas Pau els caminets que tenim…. i al costat mateix de les cases hi havien caçadors tirant trets ! que no hi ha llocs més adients que al costat de les cases ???? on hi ha persones innocents que poden rebre per un descuit ?

A part del perill que provoquen, m’haig de trobar imatges com la que us mostro a continuació ???

Això no pot continuar així ! cal fer alguna cosa perquè es controli la situació. Cal denunciar aquest in civisme

Salut !

Windows vs Linux

Bé, com molts de vosaltres sabeu, porto desde els 14 anyets remenant amb sistemes operatius: ms-dos, totes les versions de windows i Linux.

La veritat es que el Linux l’he probat unes 6 vegades i cada cop l’he desinstalat i tornat a windows, per lo complicat que el trobava…..

Ara fa ja uns 3 mesos que utilitzo Linux al servidor de casa i cada cop n’estic més enamorat…. ha canviat molt desde les primeres versions, ara si que es senzill !!! i a més lliure i completament gratuït, tant el sistema operatiu com els programes que podeu utilitzar….

Estic utilitzant Linux Ubuntu 7.04 i ara està apunt de sortir el 8.10

El millor:

  • Gratuït us el podeu baixar desde www.ubuntu.cat
  • Ni serials, ni cracks, ni virus
  • Hi ha tot tipus de programes compatibles al 100% amb windows
  • No cal tenir una gran màquina, el tinc en un K7 a 1800 i vola…
  • Incorpora un gestor de programes amb el que no fa falta buscar per la xarxa el programa que necessitis
  • Amb català
  • etc….

El Pitjor:

  • A part que cal acostumarsi ja que es diferent que windows no hi trobo cap inconvenient.

Si teniu un ordinador vell, no ho dubteu, perdeu una mica de temps instalant linux i flipareu, el software lliure es el futur per els particulars.

Salut !!!!

La Cata torna a buscar família…

Doncs semblarà de película però ès cert….. ahir al vespre la vane i en juanjo (els meus cunyats) la vàren portar amb la nova família i aquest matí la Cata havia creuat tot Figueres i estava al portal dels meus cunyats esperant-los !!! impresionant…. no sabem si s’ha escapat o que ha passat ja que han trucat al mòbil dels adoptants i els ha sortit una persona de sevilla….

O sigui que seguim buscant família !!!

Salut !

Ja tinc ADSL

No sé com, però ja en tinc.

He provat (per provar) de canviar el router i posar un altre que tenia i l’he configurat com ip dinàmica (fins ara tenia IP fixe) i oleeeeeeeeeeee a funcionat. Suposo que el que hem va venir a reparar la línea i al ser culpa de les dades, hem va canviar el parell de dades per un altre dinàmic. (podien avisar els molt cap….os)

Tinc una averia passada a ya.com d’ahir, a veure que hem dura el xollo !

Salut !

Ho fan expressament ???

Bé, dilluns ja he tingut telèfon !! ara el que no funciona es el adsl !!!!

Truco a telefònica i hem diuen que ells ja han reparat la veu, que si no tinc adsl que truqui al meu proveedor !!

Però si es culpa del de telefònica que m’ha canviat el parell i no m’han canviat el adsl !!

Total, ara a esperar que vinguin ya.com a reparar el que telefònica no ha acabat !!

N’em bé !!! es normal que les coses fàcils durin dies i dies amb el personal incompetent que volta per aqui…

Salut !

Timofònica !!!

Hem fà gràcia quant parlo amb algú del tema ADSL…. jo els dic ” si, actualment el adsl més barat el té ya.com… a meitat de preu ! ” i hem responen, ” Uuuuuui ! jo tinc el de telefònica, és més car, però passo de problemes ! ”

Doncs senyors !!! jo porto desde el dimecres dia 15 sense línea de telèfon, he trucat unes 14 vegades per reclamar-ho, avui ès diumenge dia 19 i encara estic sense !!

Sort que tinc contractat averies 48 hores….. que si no…. hem fotaria els raims sense línea.

El dissabte al matí, vaig tornar a reclamar l’avaria, sort !!! resulta que telefònica ja la tenia tancada i resolta, jo els vaig dir que encara estaba igual sense linea al meu ptr. La seva resposta … ” Esta seguro ? yo la tengo resuelta… ” Doncs quina sort ! per vostè ! perque jo segueixo igual i aqui no ha vingut ningú ni m’han trucat al mòbil. ” Que extraño, normalmente los técnicos deben llamar para comprovar… vuelvo a pasar la averia ” als 15 minuts, truquen al timbre…. ” vengo de telefónica ” CARAM ! si que tinc telefònica a prop !, si amb tot va tant ràpid, en pocs segons ja tindré línea !!

Que consti que no tinc res en contra dels sudamericans però, el tenieu que haver vist ! Amb aquella pasimòmia inalterable ! tansols faltava que hem digues… ” SEÑOR, no le llega la linea al ptr ” IMPRESIONANT ! té sort que jo sóc molt pacífic i tranquil, hi ha molt poques coses que m’alterin…. PERÒ HOME !!! si fa dos dies que vaig trucar per passar l’avaria i els vaig dir que no tenia línea que ho havia comprovat al PTR !!

Ya he comprovado en central y alli si tiene… ” molt bé doncs hauré d’agafar els drapaus i anar a central a viure, així podre trucar, rebre trucades i conectar-me a internet !! hi haurà cuina ?? i wc ??

Esto es cosa de la linea de la calle, pasare la averia a mis compañeros para que lo reparen ” SERÁ VAGO !!! el tiu només va a domicilis ! quant hi ha marrons… els companys li treuen les castanyes del foc.

Pero vendrán ahora ??? pregunto inocent amb el meu castellà impresionant… ” Si señor !, esta tarde señor, no se preocupe señor ! “

Total, avui ès diumenge, i estic amb el portàtil i el modem huawei conectat perque segueixo sense telèfon

He tornat a trucar a timofónica i m’han dit que tinc una incidència crítica oberta i que vindràn a reparar-la el més ràpid possible ! (al cim catxondeo)

Ja us explicaré….

Salut !