Al final ha guanyat Jan !

Després de l’empat en les votacions de la web, hem fet el desempat entre Jan i Iu.

L’hem fet aquesta tarda a l’hort, i ha tret la butlleta el besavi…

Ha tret la de JAn !

Gràcies a tots els que heu participat !! d’aquí 3 mesos veurem quina cara fà en Jan !

Un dels perills de la carretera N-II

Quant desdoblaràn la N-II fins frança ???

Hi ha masses interessos pel mig !!! si ho féssin, qui pagaria per passar per l’AP-7 ???

Però bé, tant aquesto gobern, com el d’abans, i com el proper…. passen de la N-II. Molt d’TAV molt MAT però a la nacional que es fotin ! molts ràdars per recaptar i res d’inversió.

Mentrestant de Figueres a Girona (un tram que faig diàriament) unes 20 prostitutes a la carretera i tot de cotxes frenant de cop i fent canvis de sentit per parar amb aquestes treballadores ilegals. Si amplieu la foto veureu frenades a l’asfalt !

Torno a tenir ADSL !!!

Per fi després d’un mes sense ! 

Per problemes tecnics de telefònica i yacom, vaig decidir passar a orange i he agafat 6 megues ( a Mas Pau )

Avui per fi en tinc ( encara no ha arribat ni el router d’orange ) però amb el de ya i ben configurar ja funciona !! no us podeu ni imaginar quina ruina nagevar durant 1 mes amb un modem de 56 kas !! estaba histèric !!

 

Compte amb el Facebook !!

Que enganxa mooooooooooooolt !!

Després de dies de remenar-hi us haig d’advertir que enganxa, però es molt útil per retrobar amistats i per interactuar amb elles.

Pots afegir-te als grups que vulguis o crear-ne tu. Jo per exemple he creat el de Ràdio Vilafant per poder ajuntar-nos tota la gent que ha estat a la ràdio durant aquests més de 25 anys a retrobar-nos. També el d’Avinyonet de Puigventós per trobar tota la gent del municipi que està al facebook.

Us recomano que si no esteu al facebook, no espereu més ! ens hi trobem !

Dia de collir olives !

Com cada any per aquesta època toca quedar a l’hort tota la familia per recollir olives. Es un curro que no vegis ! però bé passes una bona estona i quant arribes a casa dorms com un tronc !

Aquest any les oliveres estàn super carregades, i amb l’excusa que sóc el més alt, hem toca fer el mono i picar les de més amunt perque caiguin… A sota, uns plàstics estèsos perque sigui més fàcil la recollida, i vinga ! feina de xinos, manualment.

Llavors es porten al trull i a canvi et dónen oli del bó !!

Una mostra de com curren les meves cunyades, jajaja