Timofònica !!!

Hem fà gràcia quant parlo amb algú del tema ADSL…. jo els dic ” si, actualment el adsl més barat el té ya.com… a meitat de preu ! ” i hem responen, ” Uuuuuui ! jo tinc el de telefònica, és més car, però passo de problemes ! ”

Doncs senyors !!! jo porto desde el dimecres dia 15 sense línea de telèfon, he trucat unes 14 vegades per reclamar-ho, avui ès diumenge dia 19 i encara estic sense !!

Sort que tinc contractat averies 48 hores….. que si no…. hem fotaria els raims sense línea.

El dissabte al matí, vaig tornar a reclamar l’avaria, sort !!! resulta que telefònica ja la tenia tancada i resolta, jo els vaig dir que encara estaba igual sense linea al meu ptr. La seva resposta … ” Esta seguro ? yo la tengo resuelta… ” Doncs quina sort ! per vostè ! perque jo segueixo igual i aqui no ha vingut ningú ni m’han trucat al mòbil. ” Que extraño, normalmente los técnicos deben llamar para comprovar… vuelvo a pasar la averia ” als 15 minuts, truquen al timbre…. ” vengo de telefónica ” CARAM ! si que tinc telefònica a prop !, si amb tot va tant ràpid, en pocs segons ja tindré línea !!

Que consti que no tinc res en contra dels sudamericans però, el tenieu que haver vist ! Amb aquella pasimòmia inalterable ! tansols faltava que hem digues… ” SEÑOR, no le llega la linea al ptr ” IMPRESIONANT ! té sort que jo sóc molt pacífic i tranquil, hi ha molt poques coses que m’alterin…. PERÒ HOME !!! si fa dos dies que vaig trucar per passar l’avaria i els vaig dir que no tenia línea que ho havia comprovat al PTR !!

Ya he comprovado en central y alli si tiene… ” molt bé doncs hauré d’agafar els drapaus i anar a central a viure, així podre trucar, rebre trucades i conectar-me a internet !! hi haurà cuina ?? i wc ??

Esto es cosa de la linea de la calle, pasare la averia a mis compañeros para que lo reparen ” SERÁ VAGO !!! el tiu només va a domicilis ! quant hi ha marrons… els companys li treuen les castanyes del foc.

Pero vendrán ahora ??? pregunto inocent amb el meu castellà impresionant… ” Si señor !, esta tarde señor, no se preocupe señor ! “

Total, avui ès diumenge, i estic amb el portàtil i el modem huawei conectat perque segueixo sense telèfon

He tornat a trucar a timofónica i m’han dit que tinc una incidència crítica oberta i que vindràn a reparar-la el més ràpid possible ! (al cim catxondeo)

Ja us explicaré….

Salut !

Un pensament a "Timofònica !!!"

  1. Això et passa David per viure en una urbanitzaciò fora de la ciutat, el marron que suposara arreglar la teva linea no compensa, i tots els “panchitos” deuen preferir fer averies de Figueres i demes ciutats que anar a la teva urbanitzaciò a arreglarte el problema, es trist pero es aixi.
    Lo bo, que al ser Telefónica t´ho arreglara tard o d´hora, a base de reclamar si fa falta. Pensa que com Telefónica sap que tens ADSL amb un altre operador, i segur que no tens ni el manteniment contractat, li relliscara una mica la teva averia.

    Ara si, preparat si ho tinguessis tot amb Ya.com, a lo millor estaries messos sense linea, perque no tenen gent propia i molt menos per una ciutat que no sigui Barcelona.

    Records!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *